El Principe - 4. epizoda - Da li je Fran saznao istinu o Javieru??

El Principe

El Principe – 4. epizoda – Da li je Fran saznao istinu o Javieru??

By  | 

El Principe – 4. epizoda – Da li je Fran saznao istinu o Javieru??

Epizoda počinje sa uplakanom Fatimom, Franom i Javierom koji su u Javierovoj kancelariji. Ona plače i govori da želi razgovarati sa Sarinom porodicom odnosno majkom. Fran govori da to nije dobra ideja s obzirom da je ona odvezla tamo, on ih je već obavijestio o njenoj smrti. Pita je da li je prepoznala ko je ubica.

Javier mu daje pogrešan opis kako bi ga skrenuo sa pravog traga. Fran upita gdje je Sarin telefon, Javier govori da pretraže mjesto zločina. A u stvari ga je Javier uzeo i sakrio u ladicu. Fran ode, Fatim se žali kako ne zna glumiti. Javier je zamoli da izdrži, naći će Karima, a onda i Abdua. Ne vjeruje Franu. Fatima izlazi, tu je Sarin brat, Ramon. On je okrivi za njenu smrt i Fatima plačući zagrli majku. Javier nazove Serru i govori da je dao Franu krivi trag, trebalo bi da oni nađu Karima i ispituju, mimo Frana i policije.

Serra govori da se Evropljani boje novog atentata. Poslao je svoja dva agenta tu u Ceutu, da pomognu Javieru. Riječ je o Lopezu i Baljesteros. Javier je šokiran kada policajac dovede Karima uhapšenog i još jednog momka. Pita o čemu je riječ. Fran govori da su se potukli, vjerovatno preprodaja droge. Karim prepozna Javiera. Agent Lopez stavlja gps na Franov auto, a zatim nazove Javiera da ga obavijesti. Fatima dolazi kući, Faruq je upozori da pazi šta radi. Majka je napadne što joj nije rekla da ide vidjeti Abdua, a rekla je tom policajcu. Fatima govori da nije rekla Moreju ništa. Majka je šokirana, zove ga imenom. Kako je on saznao onda? Fatima ne zna, veli da je policajac. Majka ode ljuta. Javier urgira na Frana da puste Karima, zauzima mjesto u pritvoru. Fran veli da su pretražili kući ovog sa kim se tukao, ima eksplozive u kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *