Fatalna ljubav 535. i 536. epizoda!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 535. i 536. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav 535. i 536. epizoda!

535 epizoda
Nani pita Yamana za dozvolu za izlazak, govoreći da ima nekog privatnog posla. Yaman kasnije čuje kako ljudi razgovaraju o tome kako Nani izlazi svako veče.Yaman čuje kako govore o Nani da svako veče izlazi sa drugim muškarvcem i pretuče muškarca koji o njoj loše govori.

536 epizoda
Yaman se pakuje za put. Nani je zabrinuta i pita ga gde ide. On joj govori da odlazi u Rusiju zbog posla. Nani razmišlja da ona ne želi da on ode. Nani razmišlja da Yaman odlazi jer želi da se udalji od nje., dok Yaman razmišlja da Nani želi da sa nekim otpočne nov život i da on ne želi da joj bude prepreka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *