Tere Ishq Mein Ghayal - 1. epizoda (1. deo) - Indijska verzija Vampirskih dnevnika!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 1. epizoda (1. deo) – Indijska verzija Vampirskih dnevnika!

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – 1. epizoda (1. deo) – Indijska verzija Vampirskih dnevnika!

Priča započinje davne 1963. godine, u mestu po imenu Landsdale u pokrajini Uttarakhand, u Indiji. Jedna žena trči po šumi dozivajući muškarca po imenu Teđ neprestanim pitanjima gde je, dok u isto vreme vidimo kako meštani i policija isto tragaju za nekim. Ova žena pronalazi Teđa i on je oslovi kao Avantiku, te upita zašto je tvrdoglava kad i sama zna da ne mogu biti zajedno. Avantika mu zaljubljeno govori da je od njega naučila da voli i samo s njim želi biti. Sa druge strane, jedan od ovih ljudi što tragaju za Teđom podseća ceo svoj tim i prisutne meštane da je noćas pun mesec, to je pravo vreme da ubiju vampira. Teđ veli Avantiki da ne zna njegovo pravo lice, ali sada će ga upoznati. On se pretvori u vampira. Avantika ga moli da i nju pretvori u isto, sada kada je noć punog meseca to može učiniti, da večno budu zajedno. Teđ isprva deluje kao da je odlučio da je ugrize u vrat, skroz joj se približi ali se u poslednjem trenutku predomisli i odbija da je posluša. Emotivno izgovori da nije toliko sebičan, ne može naneti toliku bol osobi koju najviše voli. Mnogo je voli… Onaj čovek stiže gde su i njih dvoje, sa svojim timom i iz puške puca u Teđa, a Avantiki traži da se skloni od Teđasa, on je vampir! Avantika uplakano naziva i njega i njegove ljude pravim životinjama, jednog dana će prava ljubav biti ispunjena! Ovaj izjavi da se nakon današnjeg dana nijedan vampir više neće usuditi da kroči u njihovo mesto. On probode Teđa koji vrisne od bola i umire… (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *