Amazonke od 55 do 57 epizode - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke od 55 do 57 epizode

By  | 

Amazonke od 55 do 57 epizode

55 Epizoda

Kad Olegário sazna da Alonso nema posao, predlaže mu da radi za njega. Alonso odbija jer želi biti u blizini Fabiole te otvara veterinarsku ordinaciju pokraj Fabiolinog ureda. On ga ipak zamoli da pregleda bolesnu kobilu. Kad Alonso završi s pregledom i lekovima, Malena dolazi i opet ga provocira. U međuvremenu, Amparo i Rubén proživljavaju ljubavnu priču. Julia ih je gotovo zatekla kako vode ljubav u Rubénovoj sobi. Ali Corina ih vidi zajedno i šokira se. Amparo joj poveruje da voli Rubéna. Corina je upozorava na probleme s kojima će se morati suočiti, ali Amparo je spremna boriti se. Reinaldo poziva Amparo u kockarnici, ali ona ga odbija. Kuća je prazna i Amparo s ljubavlju poziva Rubéna. Julia shvati šta se događa između njih i razbesni se. Marta je blizu da pronađe Gaspara Infantea, ali ne shvata da je Aljure iza nje koji odmah ode obavestiti Olegarija da još neko traži tog čoveka .

56 Epizoda

 

Julia je strašno ljubomorna kad shvati da su Rubén i Amparo u devojčinoj sobi i srecno vode ljubav. Ona kaže Zenaidi da je Amparo plakala u svojoj sobi. Zenaida naivno odlazi u sobu i pronalazi svog sina i Amparo kako leže goli na krevetu. Rubén i Amparo je pokušavaju smiriti, ali ona se ne može kontrolisati i zahteva da Rubén ode od kuće. Rubén joj kaže da hoće, ali s Amparo, a ako se to i ne dogodi tako, njihova ljubav neće prestati. S druge strane, Reinaldo pokušava zavesti Juliju, ali ona ne pada na njegova obećanja i navede ga na razmišljanje o Amparinom ponašanju. Reinaldo odlazi u sobu kod Ampare da je pita šta se dogodilo, zašto Zenaida plače, ali Amparo ga zamoli da ode. Reinaldo počinje izigravati muškarčinu i Amparo se dodatno uzruja i kaže mu da zaboravi na svoju prosidbu. U međuvremenu događaju se neugodni porodicni susreti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *