Šerbet od brusnice – 53. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 53. epizoda

By  | 

Malo je reći da su Unalovi šokirani nakon saznanja da je Alev zapravo osoba koja je trudna, da nosi Abdulahovo dete. Oni porodično rasprave o tome i reše da ništa ne spominju Abdulahu dok se ne oporavi. Pembe posebno ne može da se pomiri sa onim što je snašlo, a ne odoli ni susretu sa trudnom Alev. 
Kivildžim i Sonmez nisu baš oduševljene nakon vesti o Alevinoj trudnoći, baš i ne podržavaju to. Međutim, Alev je uprkos svim negativnim stranama odlučna da rodi Abdulahovo dete.
Gorkemina porodica, pod utiskom svega što se izdešavalo na njenoj (Gorkeminoj) i Fatihovoj veridbi, odlučila je da raskine veridbu Fatiha i Gorkem. 
Umut je i dalje u depresiji, a Nursema zabrinuta zbog toga.
Metehan je i dalje tvrdoglav nakon što se posvađao sa ocem, a razlog je njegova (Metehanova) veza sa puno starijom ženom od njega.
Abdulah se napokon oporavio i izašao iz sobe, a sada je odlučan da preuzme punu kontrolu nazad u svoje ruke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *