Jedna noćna bajka - 4. epizoda!

Bir Gece Masali / Jedna noćna bajka

Jedna noćna bajka – 4. epizoda!

By  | 

Dolazak Mahira i Džaneze stvara efekat bombe u Asafovoj vili. Asaf i Afet, koji ne mogu reći pravi razlog zašto su pozvali Mahira u vilu, pokušavaju saznati ko je Džanfeza i otjerati je.

Između Mahira i Džanfeze počinje se stvarati sve dublja i sve čvršća veza. Oni su sada prijatelji sudbine iznad svega drugog. Dok su im osjećanja u porastu, pogreška koju je napravila Džanfeza dovodi je licem u lice sa Selimom.

Mahir je ponovo uspio u svojoj namjeri. Džnfeza je srećna jer je ponovo Mahir tu koji joj obećava da je niko neće više povrijediti. Odlaze pored mora i provode prelijepe trenutke zajedno razgovarajući šta će dalje.

Nakon sto se riješe neprijatelja, Mahir kaže Džanfezi da mu mora biti supruga, a ona ga pita zašto tako kaže i šta mu to znači. Mahir joj odgovara da je Bog stvorio za njega.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *