Šerbet od brusnice – 67. epizoda - 3. sezona!

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 67. epizoda – 3. sezona!

By  | 

Šerbet od brusnice – 67. epizoda – 3. sezona!

Čini se da je bomba pogodila kuću Unalovih… Istina koju su saznali uzdrmala je čak i međuljudske odnose i učinila da svi postanu neprijatelji jedni drugima. Uz sve to je Gorkemino zdravstveno zdravlje veoma loše. Kasnije tokom noći pune događaja, Gorkem je hitno prebačena u bolnicu. Unalovi su zabrinuti, ali se ispostavi da joj nije ništa sem par rana, ali i da je trudna. Gorkem ovo koristi da pokuša da se izvuče. 
Kivildžim se, pak, oseća užasno jer ju je prevario čovek kome najviše veruje u životu. Ubrzo nakon ovog haosa, veliki bol pogađa Kivildžiminu kuću. Alev je umrla tokom porođaja, a beba koju je rodila izazvaće bitku za starateljstvo između Kivildžim i Abdulaha.
Abdulahu se sloši kada sazna da njegove voljene više nema. Žali zbog tog gubitka. 
Kivildžim jasno stavi do znanja Omeru da je Alevina kćerka, koju su isto nazvali Alev, sada centar njenog sveta, i da više nema mesta za nikoga.
Doga je na sedmom nebu zbog ljubavi sa Girajom. Giraj je zaprosi i ona pristaje da se uda za njega. Međutim, Doga ni ne sluti da je on zapravo lažno sa njom, da mu njihova veza koristi kao paravan da nastavi aferu sa rođenom maćehom. Giraj upoznaje Dogu sa ženom sa kojom ima aferu…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *