Crveni pupoljci - 20. epizoda - 2. sezona!

Kizil Goncalar / Crveni pupoljci

Crveni pupoljci – 20. epizoda – 2. sezona!

By  | 

Vahidov dolazak je svima preokrenuo život. Levent, koji je svojim perom počeo da se bori protiv reakcionizma, nema namjeru da odustane pred Vahidom, koji sve zastrašuje svojim oštrim pravilima i praksama i čija moć se proteže izvan sekte i počinje da stvara haos.

Međutim, način da se pribave dokazi potrebni da se Vahid spasi od pretnje Meryem, kojoj je pretio sa Zeynep, jeste saradnja svih, a posebno Sadija.

U međuvremenu, Džunejd, koji je svima potreban, nestao je dok se sprema da izgubi dodir sa stvarnošću.

Pre nego što se izgubi svaka nada, Džunejd mora doći k sebi i boriti se za Zeynep. Ali ovaj put njegov najveći neprijatelj nije spolja, već u njegovom umu. Dok se Zeynep suočava sa svojom zlom sudbinom, svi Leventovi napori za pobjedu biće testirani katastrofom koja se brzo približava Beste i Meryem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *