Crveni pupoljci - 22. epizoda!

Kizil Goncalar / Crveni pupoljci

Crveni pupoljci – 22. epizoda!

By  | 

 

Meryem se probudila iz duboke kome kada je Mira saznala istinu. Mira, koja je saznala istinu, shrvana je pod teretom onoga što je doživjela i odlazi na razgovor sa jedinom osobom koja je ne poznaje.

S druge strane, Zeynep je takođe saznala da je Mira sakrila Džunejdovu lokaciju od nje i  shrvana je ovom izdajom.

Dok Džunejd pokušava shvatiti dijelove koji mu se gube iz uma, knjiga koju Vahid traži približava ga Lokmanu i Džunejdu korak po korak.

Iako činjenica da će Kevser biti u braku sa Sadijem dovodi Hasnu da poludi, laž koja čuva Zeynep takođe predstavlja opasnost da bude otkrivena.

Dok je Meryem zabrinuta zbog nevolja Zeynep, koju vidi kao zarobljenicu, sa druge strane pokušava da uspostavi vezu sa Mirom, koja joj ne gleda u lice.

Levent smišlja plan kako spriječiti Meryem da se vrati u zatvor za dobrobit svih, a istovremeno traži i Miru koja je nestala.

Međutim, on će kao i Zeynep, naći Džunejda ispred sebe u trenutku koji nikada nije očekivao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dok Mira dolazi Meryem s okrutnom ponudom koju teško prihvata, Vahid nema namjeru dozvoliti Meryem da bude slobodna te koristi Naima za svoje ciljeve.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *