Asgar planira da ucenjuje Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 448.ep.) 20.08.2014. – Asgar planira da ucenjuje Miti!

By  | 
Miti traži nanogicu

Miti traži nanogicu

Miti je sa Asgarom u kolima. Razmišlja o Akašu. Asgar joj kaže da bude kući, a on će ići da traži Akaša.
Ona hoće sa njim, ali je on odbije: “Nemoj mi otežavati. Akaš je moja odgovornost. Pronaćiću ga uz pomoć gdina Ansarija i mojih prijatelja. Želim da se sada oboje vratite u svoju zemlju.”
Miti mu kaže da je obavesti ako sazna nešto o Akašu. Izađe iz auta i krene. Međutim, stane, pa se vrati nazad da potraži nanogicu, zapala joj je negde. Kaže Asgaru da joj je tu nanogicu dao Akaš. Gleda po autu. Vidimo da je Akaš smešten negde pozadi, u besvesnom stanju. Miti taman krene pozadi, kad joj Asgar kaže da sačeka, nudi se da on potraži. On ode pozadi i počne da pretura po Akaševim džepovima. Nađe nanogicu i da je Miti. Ona se obraduje i zahvali se. Podseti Asgara da je pozove ako sazna nešto. Odlazi u kuću. Asgar u sebi razmišlja kako treba da drži Miti i Akaša dalje jedno od drugog dok ne dođe “veliki dan”.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ekadiš je dovela Malviku kući. Želi da ona tu ostane kao njena prijateljica. Zove ukućane. Oni dolaze. Radoznali su kad ugledaju Malviku.
Ekadiš im predstavi Malviku kao Mauli: “Ona će od sada pa nadalje živeti sa nama. Ona mi je prijateljica. Sačuvala je moju ponudu (bogu) od lopova.”
Sankrant pohvali Malvikino delo. Ekadiš im kaže da je Mauli potpuno sama, nema porodicu. Živeće tu sa njima kao deo njihove porodice (jao, bre, Ekadiš… baš si našla kad da postaneš tako plemenita… – prim.prev.). Malvika uoči Mitinu i Akaševu sliku, pa kobajagi pita Ekadiš za njih i kaže da bi volela da ih upozna. Ekadiš se snuždi.

Mumtaz se moli. Dolazi Miti. Sedne i ona da se pomoli. Mumtaz je srećna što je vidi.
Miti joj kaže da je sve ispričala Ansariju: “On mi sada veruje i poslao me je ovamo. Mogu se vratiti (u Indiju) za dan-dva.”
Mumtaz se raduje zbog Miti i ponosna je na Asgara: “Ništa ti se loše ne može desiti dok je on ovde!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *