Jedna noćna bajka - 8. epizoda!

Bir Gece Masali / Jedna noćna bajka

Jedna noćna bajka – 8. epizoda!

By  | 

Džanfeza je nestala. Selim je u kamp kućici sa nekim. Mahir se kune Afet da će Džanfezu pronaći i dovesti je kući te da će je tada vidjeti kao njegovu suprugu a ne kao samo Džanfezu.

Džanfeza koja se vozi sa taksistom, moli ga da samo požuri i da će mu ona reći kamo idu. Ferman pita oca da li je on pomogao Mahiru da otme Silu.

Sinan stoji pored Sile i pita ljude koji dolaze do njih da li znaju sta će reći otac i Jilmaz. 

Mahir pronalazi Džanfezu i ona ga pita kako ju je pronašao. Mahir joj kaze da ne postoji mjesto na kojem je nece moći pronaći, samo neka nosi sa sobom ono što nosi u srcu i gdje god da ode neka joj je to na umu.

Tada je Mahir pita kako joj je uopste palo na pamet da ode tako daleko od njega. Sjeda pored nje i zagrli je. DŽanfeza mu priznaje da je bila primorana. Mahir joj tada govori da ne treba više razmišljati o takvim stvarima, priznaje da je mnogo mislio o vjenčanju i zaprosi je. Džanfeza ga gleda šokirana njegovim pitanjem. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pristaje da se uda za njega i održava se njihova vjeridba. Kuršat juri da zaustavi ovaj brak.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *