Roli shvata da je Sunaina još tu!

Indijske Serije

Simar (968.ep.) 06.09.2014. – Roli shvata da je Sunaina još tu!

By  | 

download545

Roli kaže Simar: “Ne možeš tako!”
Dođe Sanđu, kaže da je gladna.
Simar/Sunaina kaže Roli da mora dati svojoj ćerki da jede i da se gubi. Roli je šokirana. Simar/Sunaina joj zatvori vrata pred nosem.

Sid čeka Roli. Ona dolazi i dalje u neverici nakon razgovora sa Simar/Sunainom. Sid je pita zašto je zabrinuta i gde je bila. Roli mu priča da je išla kod Simar da razgovaraju, a onda je ona počela da je optužuje. Ispriča mu sve. Sid ne može da veruje, kako je Simar mogla tako da govori. Roli kaže kako Simar nikada nije onako grubo razgovarala sa njom i Premom, iza toga sigurno postoji dobar razlog.
Sid misli da je Simar samo ljuta na njih, ali Roli ne veruje: “Kad ju je Prem ošamario, ona je ostala na pragu, izvinjavala nam se, nije bila ljuta! Šta se to moglo desiti za jedno veče pa da tera Prema da se izvini? Ona ne može biti moja seka Simar!”
Sid: “Ako nije Simar, ko je onda?”
Roli: “Sunaina! Možda Sunainin duh nije napustio ovaj svet i možda sada opseda Simarino telo! Možda je ono što je rekla Simar zapravo pričala Sunaina!”
Sid: “Ali, zašto bi to radila? Govorila si da je Sunaina dobar duh! Dobila je svoju pravdu i mora da je napustila svet!”
Roli: “Ne. Kad je Prem otišao u Ahmedabad, Simar je grubo razgovarala sa njim i rekla mu da je ona Sunaina. Čak je i tada Sunainin duh bio u Simarinom telu.”
Sid: “Šta sad da radimo?”
Roli: “Ne znam, ali moramo brzo nešto da preduzmemo jer su Simarin život i identitet u opasnosti!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar/Sunaina daje hranu Sanđu. Sunaina u sebi razmišlja kako je, nakon smrti, dobila šansu da hrani svoju ćerku. Dolazi Vikrant. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *