Prognani Sejt i Šura 3 epizoda - Turske-Serije.Net

Prognani Sejt i Šura

Prognani Sejt i Šura 3 epizoda

By  | 

Prognani Sejt i Šura 3 epizoda
Sura u dvoranu vidi Sejita, ne zeli da i on nju vidi, okrece se i bezi.Medjutim Sejit polazi za njom. Barunica kaze Sejitu da nije mogla reci Suri da su oni bili zajedno.Barunica mu na rastanku zeli da se ziv i zdrav vrati sa fronta.

Sura je ljuta na Sejita i kradom ga posmatra sa prozora. Sejit pise Suri pismo daje pismo Petru da ga preda Suri. Sejit kaze da se dosta Sura razlkuje od zena koji je do sada imao i da prema njoj gaji iskrena osecanj.Posle razgovora sa Petrom vraca pismo kod sebe i kaze da je jos rano za to.Smatra da ovaj njegov postupak nije ispravan jer moze se desiti da se ziv ne vtati sa fronta.

Sura je tuzna i iz daljine posmatra Sejita kako seda u fijaker i odlazi. Sura se srece sa Petrom on je pita zasto je tuzna .Sura dobija hrabrosti da ga pita dal su Baronica i Sejit u ljubavnoj vezi.
Dobija odgovor da su oni u nekoj drugoj vrsti veze. Petro kaze Suri da je pred njom zivot i da moze da nadje pravu ljubav. Sura priznaje da se oseca postidjeno.

Sejit lezi na snegu.Prilazi mu drug Dzelil i dize ga.Sura prica sa Petrom i kaze da ce se njen otac najbolje osecati kuci. Sura je iznenadjenja time sto je od nekadasnjeg Petra bila matretirana a sada joj je on pravi prijatelj koji cuva njene tajne. Sura u mislima stalno vraca kratkotrajne trenutke provedene sa Sejitom.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *