Simar - 04.05.2013. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 04.05.2013.

By  | 

04 4 maj:

Roli stiti Simar i Veeru ispaljuje metak u nju.Metak pogodi Roli i ona pada u nesvest.Sid osjeca da se nesto lose desilo ali onda kaze da ce sresti svoju Roli kako moze nesto lose da se desi.Simar govori Roli da otvori oci.Veeru place i kaze “oprosti mi Roli volim te puno” i odlazi odatle.Simar ga napada palicom i on takođe pada u nesvest.Roli jos uvek dise.Auto dolazi Simar pokusava da ga zaustavi ali ono se ne zaustavlja.Dolazi kamion i Simar pita vozaca da joj pomogne i on joj pomaze.Sid se vraca i kaze svojoj porodici da je Simar napustila hotel jutros.Oni pokusavaju da pozovu Simar ali ona se ne javlja.Sid osjeca da nesto nije u redu ali kaze da on ne moze da odustane.”Ja cu ici i traziti ih” kaze on.Majka kaze da ide i ona.Svi podju sa njima.Simar i Roli su na zadnjem dijelu kamiona.Previse krvi tece.Simar kaze Roli da se nista nece desiti govori vozacu da brze vozi.Roli joj se izvinjava.Simar joj kaze da ona nije nista uradila.One razgovaraju mozda poslednji put.Automobil porodice Bardvađ je odmah iza toga kamiona.Majka kaze vozacu da pretekne kamion.Oni preticu i ne vide Simar i Roli.Roli zatvara oci,Simar vristi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledecoj epizodi:Simar dovozi Roli u bolnicu.Lekar radi svoj pregled i izlazi.Simar ga pita je li sve u redu.Doktor kaze “Zao mi je” ali “NJE VISE NEMA”.ci Simar vristi. /Pasus poslala citateljka Ja/

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *