MN 14.10.2014.,(1713 epizoda),Palash ucenjuje Anandi - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 14.10.2014.,(1713 epizoda),Palash ucenjuje Anandi

By  | 

Palash ucenjuje Anandi
Epiyoda počinje kako K diskutuje sa Gangom i J da je napravila grešku što je pitala Niranjina da oženi Genu. Ganga kaže da treba ponovo da razgovaraju sa njim. K kaže da je već odbio da je oženi. J kaže da mu nisu dali vreme da razmisli. K kaže u redu, ali koliko ga ja znam, neće se složiti. Moli se Devi ma za Geninu sreću.

Subhadra gleda u Anupa i pretvara se govoreći da je potrebna svojoj porodici. Subhadra se pravi da priča sa Bogom i kaže da je A napravila grešku što je prihvatila Palashovu ponudu. Ona pita sta je tu greška njenog Anupa.Pokušao je a spasi A, ali nije uspeo. Dadu je vikao na njega. Ona plače. Anup je dirnut njenim rečima i govori joj da ne plače. Subhadra se izvinjava.

Anup kaže da nema potrebe i da on zna da je ona rekla A da ne bude Palasov model. Subhadra kaže da su svi bili srećni i da je ona zbog porodice ćutala. Subhadra kaže da je zbunjena i pokušava da podene Anupa protiv A. Anup pita zašto je P želeo baš nju da naslika. Subhadra kaže da je A možda pozirala tako, a zatim sliku odbila. Anup kaže da ne zna, kaže joj da spava i odlazi. Subhadra razmišlja da će se obračunati sa A uz Anupovu pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


A I Šiv spavaju. A dobija poziv od Palasha. Javlja se. Palash kaže da zna da se javila jer i ona njega voli i zato što je svesna njegove ljubavi. Uskoro ćeš shvatiti da nisi Šivova A, već moja Venus. Ubiću se ako se to ne dogodi. A ti nećeš biti u stanju to da oprostiš sebi. A je uplašena i plače.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *