Savita i Kartik zarobljavaju Baradvađeve!

Indijske Serije

Simar (1 000.ep.) 14.10.2014. – Savita i Kartik zarobljavaju Baradvađeve!

By  | 

1

Simar kaže Vikrantu kako se nadala da će videti Prema bar jednom. Zadovoljna je odlukom koju je donela i drago joj je što je on nastavio dalje. Vikrant je pita šta je sa njom i njenim bolom. I dalje ga voli. Simar to potvrdi, uvek će ga voleti. A sad je izgubila svu nadu da će biti ponovo s njim. Želi da nastavi dalje sa životom i želi da on uvek bude srećan. Pita ga šta je bio s njegovim slučajem. On odgovori da treba da skupi neke dokaze i da potvrdi neke svoje sumnje. Pita je hoće li na ručak s njim. Simar pristaje.

Simar pokazuje Hong Kong Premu i Surbi. Putuju vozom. Kasnije, Surbi ugleda zid u obliku srca pa kaže kako treba da napišu želju na papir i da ga okače na taj zid. Kažu da će se želja ispuniti ako papir ne odnese vetar. Prem ne veruje u to, kaže da su to sve gluposti, ali Surbi veruje. Ona napiše želju i okači je. Simar takođe napiše kako njena sreća leži u tome da Prem bude srećan, kao i njegova porodica. Surbi se slika s Premom. Kaže da im je selfi dobro ispao. Prem gleda Simar što Surbi primeti. Prem prestane da gleda u Simarinom pravcu pa potvrdi Surbi da im je selfi lepo ispao. Papir na kome je Surbi napisala želju odnese vetar. Ona se uznemiri. Simar se u sebi nada da Prem greši što ne veruje u te želje. Nastave da razgledaju grad, Prem opet pilji u Simar dok im ona objašnjava nešto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *