MN 18.10.2014.(1717 epizoda), Pripreme za Diwali - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 18.10.2014.(1717 epizoda), Pripreme za Diwali

By  | 

Pripreme za Diwali
Epizoda počinje kako A zove Šiva i pita ga da je pokupi iz NGO. Šiv pita zašto. A kaže da se ne oseća dobro i da ne može da vozi. Šiv pita da li je Palaš zvao. A mu govori sve. Šiv je u šoku, kaže da stiže.
K priča priču Nanduu, Gena donosi čaj.Nandu se šali. K drugarice dolaze kod K. Kažu Nandu da brzo ozdravi da bi K ponovo dolazila u školu. K im kaže da sednu i pita ih kako je prošao dan u školu. Gena kaže da će doneti hranu. Devojčice odbijaju, K insistira. Devojčice jedu i pozivaju K da dodje za Diwali u školu. K se slaže.

Palaš dobija poziv od Šiva. Palaš ga pita zašto ga zove tako kasno. Šiv mu preti da ne zove više A ili će ga prijaviti za uznemiravanje. Palaš priča sa Venus da je došao praznih ruku iz NGO i obećava joj da će dovesti A. Šiv dobija poziv od CM-a,govorei mu da se Palaš uskoro vraća. Šiv mu zahvaljuje.

Nandu pokušava da ide nekud, Gena mu nedozvoljava. Nandu kaže da mu je dosadno i da zato ide kod Niranjina. Gena ga pušta. Niranjin razmišlja da će otići nakon Diwali, ali da ovog puta nikoga ne obavesti o tome. Pita se šta da kaže Nanduu. Nandu dolazi i vidi ga u mislima.Nandu ga pita da se igraju. K dolazi i srečna je što ih vidi zajedno. Kaže da je došla da zove Nandua. K pita Niranjina zašto sprečava sebe da živi svoj život. Niranjin je bez teksta.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *