Oprosti mi od 3 do 5 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 3 do 5 epizode

By  | 

Oprosti mi od 3 do 5 epizode
3 Epizoda
Džunejt govori Kemalu da je zaprosio Feridu, a Kemal ga savetuje da je što pre oženi. Berat se sukobljava sa Baharinim stanodavcem i njegovim sinom. Tunć i Ejlul i dalje smišljaju osvetu. Zuhre je saznala da Feride nije bila kod prijateljice i traži objašnjenje. Džunejt priznaje da je bila s njim i da ju je zaprosio. Ukućani su srećni zbog toga, dok Zuhre želi da pripremi Osmana za tu vest. Kemal pristaje menjati Berata na poslu, s obzirom da je ovaj povređen, a sve kako bi bio bliže Bahar. Zuhre pokušava uveriti Osmana da su Feride i Džunejt dobar par, međutim bezuspešno. Feride je čula kada je Osman rekao da je nikada neće prihavtiti kao suprugu svoga sina.

4 Epizoda
Kemal počinje raditi kao vozač minibusa. Zuhre govori Džunejtu da ne žuri sa objavljivanjem veridbe, jer još nije razgovarala s Osmanom. Kader svakodnevno uzima novac od svoje sestre, a sve pod izgovorom da joj treba za školovanje. Feride se poverava Jildiz i govori joj kako ne želi stati između oca i sina. Kemal krije od svoje devojke Handan da radi na stanici i počinje je izbegavati.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *