Mn 19.02.2015.,( 1823 epizoda ),Sarita beži sa ćerkom! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 19.02.2015.,( 1823 epizoda ),Sarita beži sa ćerkom!

By  | 

Sarita beži sa ćerkom!
Epizpoda počinje sa Kajljani kako daje slatkiše svima. Mahan kaka joj kaže da nije dala novac da podeli siromašnima. Kajljani daje.

Anandi zove Iru i govori joj o Sariti. Anandi kaže da ide da spasi devojčiu Pooju od dečijeg braka.Ira je savetuje da dovede Nandini kući, a zatim ide. Anandi kaže da nema vreme.Ira kaže ok i govori joj da se pazi.Sarita govori Anandi da je u problemu zbog nje.Anandi kaže da nije i govori da je ona protiv dečijih brakova.Sarita govori Anandi da je bila bolesna i da je lečila njena porodica, a zatim je saznala za brak svoje kćerke.Sarita plače.

Kajljani odvodi sve na sladoled.Pita Nirjanina zar nije srećan?Nirjanin kaže da jeste i govori joj da je u dilemi od kako je dobio pismo.Jagi čita i kaže da je pozvan na intervju u uneverzitetu u Banars.Kajljani ga pita kad se prijavio na konkurs.Nirjanin kaže nakon braka, kad je Nandu još bio ljut na mene.Zaboravio sam na to kad me je Nandu prihvatio.Sada kada sam dobio poziv ne znam šta da radim. Gena mu kaže da ide na intervju, a da će kasnije odlučiti šta da rade.Kajljani im kaže da jedu sladoled.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sarita kaže vozaču da brže vozi.Sarita je zabrinuta.Anandi joj kaže da ima veru u boga. Pandit peva.Poojina baka dovodi Poju i kaže joj da radi šta pandit kaže.Pooja pita gde joj je mama.Baka joj kaže da će doći nakon njenog braka.Govori joj da sedne.Poja sedi kraj dečaka.Sarita i Anandi stižu.Pooja kaže „mama“ i ide ka Sariti.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *