Nandini i Kundan se venčavaju!

Indijske Serije

Mala nevesta (1 825 ep.) 21.02.2015. – Nandini i Kundan se venčavaju!

By  | 

capture-20150223-215937

Prevod: Jeca

Ljudi koji su oteli Nandini pričaju. Muž kaže da je Nandini mnogo mala, ali ga žena ubeđuje da misli o svom sinu. Na kraju muž pristane.
Kaljani ne može da spava. Pije vodu pa opet pokuša da zaspi, ali ne uspe. Predoseća da će se nešto (loše) desiti. Moli Boginju da čuva njenu porodicu i njenu decu.
Anandi u policijskoj stanici sa Daduom, Alokom i Saritom. Opisuje čoveka koji je oteo Nandini. Inspektor kaže da ovo nije lako, teško će uhvatiti nekoga čije ime ne znaju. Ali neka ne brinu, naćiće način da dođu do njih/njega. Pita da li imaju neku Nandinu sliku. Alok mu da, a potom ode.
Ispred policijske stanice, Dadu kaže Anandi da bude hrabra, Nandini će uskoro biti sa njima. Ako treba, pričaće sa Vinayom o tome kako im može pomoći. Neka ne brine. Anandi klimne glavom, a potom kaže Daduu da Sarita i njena ćerka nemaju gde da budu, ako mogu par dana kod njih… Dadu pristane i kaže im da pođu. Alok se protivi, kaže Anandi da im sad ne trebaju stranci koje je ona ko zna odakle dovela, treba im Nandini, Šivova ćerka. Pita je kako je mogla uraditi to, ona je njena ćerka. Dadu ga pita da li je svestan šta priča. Priznaje da je njihov bol veliki, ali nije veći od Anandinog. Zar iako je u takvom stanju, tako priča sa njom. Alok kaže da je i odgovornost Anandina. Nije dobro uradila. Dadu mu kaže da ni reč više neće reći (Alok), neka uđe u auto. Alok uđe u auto. Anandi i Sarita plaču. Dadu im kaže da uđu u auto.
Anandi, Sarita i njena ćerka su u autu. Mala kaže da je gladna. Sarita joj kaže da će kasnije jesti. Anandi kaže vozaču da stane kod prodavnice/restorana. Sarita kaže da nema  potrebe. Anandi kaže da nije ispravno držati dete gladno. Kaže vozaču da zaustavi auto (ispred su nečeg što ne znam šta je, liči na prodavnicu.) Anandi kaže Sariti da njih dve (Sarita i mala) odu da pojedu nešto. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *