Fatalna ljubav 17 epizoda - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav 17 epizoda

By  | 

Fatalna ljubav 17 epizoda
Viktor ima crveni dijamant.Gospodja Smit razgovara sa Havijarom i govori da je buket poslat na analizu kojim su usmrtili manekenku.Viktor i Nora su u ljubavnom zanosu, Susan ulazi i prekida ih.Nora odlazi.Susan kaže da se preselila kod njih zbog Grete i da ima snimak gde se jasno vidi da se Kamila ubila zbog ucene, a ne zbog velike ljubavi prema Nikolasu.

Havijer je kod Reine i oni imaju romantične trenutke.Reina dobija poziv gde je obaveštavaju da Viktor dolazi.Havijer odlazi i kaže da će razraditi plan za beg.Ispred ga zove Estefanija.Viktor dolazi kod Reine sa prstenom, cvećem i čokoladicama i govori joj da želi da obnove zavete.Reina odbija.Govori mu da stvarno želi razvod.Estefanija podeva Havijera protiv Reine.Viktor pita Reinu zbog čega ga odbija, da li zbog ljubavnika?Reina mu priznaje da voli drugoga.Viktor je ljut i uperuje pištolj u nju, pita je ko je on.Reina gleda kroz prozor i vidi Havijera kako ljubi Estefaniju.Ona je razočarana.Viktor joj preti, govori joj da više nema bombonjera, dijamanata i cveća za nju i da ju je dosta molio,Besan odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Greta ima vežbe za oporavak.Damjan dolazi i tuče bolničara.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *