Mala nevesta (1 843 ep.) 14.03.2015. – Harki vezuje Nimboli!

Indijske Serije

Mala nevesta (1 843 ep.) 14.03.2015. – Harki vezuje Nimboli!

By  | 

capture-20150314-220811

Prevod: Jeca

Harki odvodi Nimboli u mračnu sobu u kući i zaveže joj ruke i noge. Nimboli je moli da je ne vezuje i doziva majku. Anandi oseti nešto. Harki joj pripreti (Nimboli) da dok se ne zakune da neće praviti nestašluke, biće vezana. Kaže joj da umre gladna i žedna. Pogleda je i ode. Nimboli pogleda.
Ganga kaže Kaljani da malo odmori. Kaljani joj kaže da ne brine i povećava njenu snagu (ovo baš nisam shvatila.). Ganga se nasmeši. Shivam i Abhi se vrate. Abhi kaže da su gladni. Ganga ode da im donese hranu. Kaljani pita kako su igrali. Shivam joj se hvali kako je dobro igrao. Abhi posmatra. Kaljani pita za njega (Abhija). Abhi kaže da je on samo igrao. Ona (Kaljani) će hvaliti samo Shivama. Shivam kaže da je on njen miljenik. Kaljani mu priđe i kaže da ih podjednako voli. Abhi kaže da oseća da nikoga nije briga za njega u ovoj kući. Kaljani kaže da nije tako. Ganga dođe i pita šta se desilo. Abhi joj kaže da priča sa Kaljani. Shivam kaže Gangi da Abhi oseća da svi vole njega (Shivama).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimboli uspe da preseče konopac. Potom oslobodi ruke i noge, a zatim stavi bure pored vrata i izađe kroz prozor. Chagani je pita kako je izašla. Nimboli kaže da će joj usput ispričati.

Ganga dođe kod Abhija. On odbije da jede i pita zašto je Shivam uvek ispred njega. Ganga mu kaže da neki ljudi imaju više sposobnosti. Abhi je njegov mlađi brat. Abhi kaže da je i on mali. Manu dođe i kaže mu da jede. Abhi odbije. Manu ga povede sa sobom. Ganga kaže da je Manu veoma razuman. Shivam dođe u Abhijevu sobu da ga pita da se igra sa njim. On ugleda sendvič i počne da ga jede. Pojede to i ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *