Nevesta sa ožiljkom od 245 do 248 epizode,Deep drži Rukmi u pritvoru! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 245 do 248 epizode,Deep drži Rukmi u pritvoru!

By  | 

Deep drži Rukmi u pritvoru!
245 Epizoda
Deep uverava Ranvira i Rasal da je Rukmi iskoristila Ranvirovo pijano stanje. Takođe, dokazuje da su Ash i Rukmi snimili video kako bi ucenjivali Ranvira. Dokazao je i da je Ashu platio 5 miliona rupija za video. Svi se u Haveli pitaju gde je Rukmi. Ranvir i Deep otišli su rano ujutru. Na povratku svima kažu da je Rukmi otišla sa Ahom. Ash kaže Rasal da Deep stoji iza Rukminog nestanka i da pazi na njega. Deep objašnjava svoj plan Chanchal i Sumeru. Deep drži zatvorenu Rukmi, i govori joj šta je uradio u haveli.

246 Epizoda
Rukmi kaže Deepu da je sakrila fajlove Megha Singha na mestu gde bi ih Ranvir vrlo lako mogao pronaći. Deep je zabrinut. Muči Rukmi, ali mu ona ne govori gde je fajl. Rukmi ubaci svoju amajliju u Deepov džep. Rasal je ljuta na Ranvira i odbija hranu. Dadi ubedi Rasal da shvati kako je Ranvir iskreno voli i da je sre’na što joj je on muž. Padma pronađe Rukmin privesak u Deepovom džepu i odnese ga Rasal. Rasal je sigurna da je Deep kriv za Rukmin nestanak.

247 Epizoda
Padmu je sramota ybog Deepovog ponšanja. Ashu kaže Rasal da je Deep oteo Rukmi. Padma uverava Rasal da će joj pomoći držeći Deepa na oku. Urvashi dolazi u posetu Mohitu i Momal. Mohitovi sebični roditelji dolaze i loše se ponašaju prema Mohitu i Momal. Urvashi vidi sve i planira iskoristiti Mohitove roditelje za svoj plan. Rasal javlja Ashuu da je Deep otišao na posao. Ashu prati Deepa. Deep i Ashu nalaze se licem u lice u hramu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *