Alija 38 epizoda

Alija / Aaliya

Alija 38 epizoda

By  | 

capture-20150411-183125 capture-20150411-183201 capture-20150411-183314 capture-20150411-183341    Alija 38 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prevod čitateljka Vivan 98.Hvala!
Zain kida dugme na Aaliyinoj bluzi. Ona se okrene. On je zatim povuce ka sebi i sakriva otkopcanu bluzu. Jedna djevojka koja vodi program na zabavi govori da je vrijeme da zaplesu i da ce se birati najljepsi par. Pocinju plesati svi oko Zaina i Aaliye. Pocinju i oni plesati. Beintehaa pjesma ce cuje u pozadini. Zain pazljivo drzi njenu bluzu i plesu. Zatim je odvede u stranu drzeci je.
– Aaliya: ” Pusti me Zaine!”
– Zain: ” I ja bi volio da te pustim. Al nemam izbora. Stoj tu mirno ili napravi salu od sebe. ”
Zain je zagrli i zakopcava joj bluzu. Gledaju se. Zain joj zatim govori da je pustio i da ide. Zain vidi fotografa i provjerava mu kameru. Brise sliku na kojoj se vidi Aaliyina otkopcana bluza. Kaze fotografu ako to opet uradi da ce ga ubiti. Shaziya gleda sliku Aaliyine otkopcane bluze u svom telefonu i govori da ce pokazati Soraiyi. Nafisa dolazi i pita Shaziyu sta ona radi tu. Nafisa kaze da neki kad se zaljube ne misle ni na svoje mladje sestre. Shaziya joj odgovara da ne zaboravlja, ako Gauhar bude uhvacena ,bice i Nafisa i Soraiya. I kaze joj da je svekrva ( Soraiya) poslala na zabavu.
Aayat se dopisuje sa momkom preko laptopa. Govori mu da se nece moci vise dopisivati jer joj majka pocinje sumnjati. On joj trazi broj telefona. Govori joj da joj je poslao cestitku za Dan zaljubljenih na kucnu adresu. Aayat je zabrinuta. Zvono zvoni. Shabana odlazi da otvori vrata. Medjutim Aayat dotrci i kaze da ce ona. Aayat otvara i stigla joj je cestitka. Shabana je pita ko je to. Aayat skirvajuci cestitku iza ledja odgovara da je to bila neka stara zena koja je trazila njihovog komsiju, pa je pogrijesila.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

80 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *