Fatalna ljubav od 80 do 85 epizode - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 80 do 85 epizode

By  | 

Fatalna ljubav od 80 do 85 epizode
Prevod Jeca.
80: Victor pita Estefaniu zašto želi da povredi Saru, na šta ona odgovori da je bolje pita zašto ga je spasila i on joj kaže da zna da će mu spasiti život, jer su, uprkos svemu, isti. Greti je jako loše, zbog čega Estefania očajna kaže Reini da ako joj je uradila nešto, ali ova kaže da ne bi bila u stanju da joj naškodi, i pita je zašto je toliko mrzi, na šta ona odgovori da je spremna da deli muškarca sa njom, ali ne i njenog brata i da krv nije voda. Čovek sa kapuljačom dođe u crnom kombiju i otme Connie koja se nalazi ispred crkve spremna da se venča sa Christianom. Lazaro plače neutešno saznavši da je Greta pala u duboku komu i da se malo ljudi probudi iz nje. Estefania otme doktora koji je operisao Gretu, ali ovaj joj kaže da ga ne povredi i reći će joj nešto o trudnoći njene ćerke što ne može ni da zamisli.

81: Estefania otme Gretinog doktora, koji je moli da je ne ubije, jer ima da joj kaže nešto u vezi trudnoće njene ćerke, ali ona mu kaže da joj ne govori više laži i da se njegovo vreme završilo, zbog čega ga Lopez davi konopcem. Victor pita Reinu zašto je dala crveni dijamant Connie, ona kaže da je to bio način da ga se oslobodi, pa je on veoma ljut pita da li se želi oslobodi njega i pritom joj steže vrat, u tom trenutku dođe Bolivar i kaže mu da je pusti ili će ga ubiti. Nakon događaja, Victor preti Reini da će povrediti Claritu, zbog čega Havier primeti i odluči da uzme pramen kose devojčicine dok spava da sazna da li je njegova ili ćerka njegovog brata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


82: Susana napiše posmrtno pismo, jer će izgleda pokušati da se ubije jer se oseća deprimirano zbog zdravstvenog stanja Grete, ali je Juanjo pronalazi i iznenadi se pročitavši pismo i pokuša da je smiri. Sa druge strane, Bolivar kaže Reini da je uradio DNK test da sazna da li je Clarita njegova ćerka, na šta ona odgovori da iako su joj pretili da ne kaže, on mora da zna da jeste njegova ćerka, u tom trenutku uđe Victor u sobu. Sara traži Estefaniu u bolnici i kaže da mora da joj objasni kakvu vezu ima sa Patriciom Picaso (Fernando San Juan), zbog čega ona ostaje zapanjena pred ovim ispitivanjem. Dok se Greta nalazi u komi, Victor joj priča i kaže joj da mora da ozdravi i da živi život princeze kakav zaslužuje, jer zna da se nikad ne bi zagledala u beznačajno biće kao što je Lazaro da hoda.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *