Alija 56 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 56 epizoda

By  | 

Alija 56 epizoda
Prevod čitateljka Vivan 98. Hvala.capture-20150422-171759
Zain je sa Aayat. Pokusava dobiti Rockyija na telefon ali mu je iskljucen. Zain kaze da zvoni sada. Rocky se javlja. Kaze da je iskljucio telefon na neko vrijeme.

– Rocky: ” Idi dodjavola Zain Abdullah. Ne plasim te se. I iskljucicu telefon kad ja hocu. (Zain gleda na sat) Oh da. Moras ovo cuti. Upravo stavljam sve Aayatine slike na internet! Radi sta god hoces.”
– Zain: ” Mozda si zaboravio da bez obzira koliko puta ugasio telefon ja cu te naci gdje god da si!!”
– Rocky: ” Ma daj druze. Mogao si smisliti neki novi dijalog. (Hahaha) Samo ponavljas isto predavanje .”
– Zain: ” Kada se sretnemo razmijenit cemo sve dijaloge,licem u lice!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


– Rocky: ” Druze ovo predavanje preko telefona ne pije vode. Jednom kada se sretnemo,znaces protiv koga si bio. ” Prekida. Zain opet gleda na sat. Zove inspektora Patila. Pita ga da li su upratili poziv. Inspektor kaze da su pronasli lokaciju. I da su vec poslali svoj tim tamo.Prekida. Zain kaze Aayat da podje sa njim. Rocky je sa drugovima u sobi. Gleda Aayatine slike i treba da pritisne tipku (ENTER) i da ih objavi. Taman krene kad policija ulazi na vrata. Rocky je sokiran. Inspektor govori da ih sve uhapse. Policajci odvode dva druga. Dolazi Zain. Zahvaljuje se inspektoru. Zain udari Rockyija sakom. Rocky pada na pod. Zain

otvara vrata i dolazi Aayat. Zain je zagrli u znak podrske. Dolaze do Rockyija koji se polako ustao.

– Zain: ” Tvoj rok se danas zavrsio kao i dzez. ” Udari ga opet i ovaj opet pada na pod. Policija dolazi i odvodi Rockyija.Zain zagrli Aayat koja mu se zahvaljuje.Zain joj govori da idu,da ide u Bhopal. Govori joj da saceka minut ,da nazove svoju zenu. Pa se ispravi i kaze njenu sestru. Aaliya se javlja,
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *