Mn 22.04.2015.,(1876 epizoda),Akir tuče Kamli dok ne uzgubi svest! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 22.04.2015.,(1876 epizoda),Akir tuče Kamli dok ne uzgubi svest!

By  | 

Akir tuče Kamli dok ne uzgubi svest!
Epizoda počinje kako Nimboli hrani kravu u štali. Kundan je požudno gleda.Kamli govori Gopalu da je njen brak ugovoren od strane njenog oca.Gopal joj traži da mu veruje.Kamli kaže da ona ne može protiv svog oca I da će je on udati protiv njene volje.Gopal joj kaže da ne govori tako.Kamli kaže da će ih razdvojiti.Gopal joj kaže da ima vere u boga I daje joj narukvice.Kamli kaže da je to najlepši poklon koji je dobila u životu.Gopal joj obećava da će joj doneti poklon I nakon njihovog venčanja.Kamli pita da li će se oni venčati.Gopal joj kaže da hoće ako pristane da pobegne sa njim.Kamli je napeta.Gopal je pita da li će pobeći sa njim.Kundan ulazi u štalu I zaključava vrata.Nimboli se srećno stara o kravi.Kundan je okreće ka sebi.Nimboli je šokirana I kaže mu da je pusti.Kundan je baca na travu.Nimboli vadi nož I preti mu da će da ga ubode.Kundan je pita da li je luda.Nimboli kaže da neće da ga povredi I pita ga zašto on želi da povredi nju.Nimboli kaže da joj se pomeri sa puta I pusti je da ide.Kundan pokušava da joj objasni, ali mu Nimboli preti da joj ne prilazi.Nimboli otvara vrata I trči ka kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kamli se slaže.Gopal je srećan.Kamli se smeje I grli ga.Gopal žurno odlazi I silazi sa terase.Kundan ga vidi I kaže mu da stane.Gopal beži.Kamli gleda sa terase I padaju joj narukvice.Kundan čuje zvuk.Hvata Kamli I pita ko je to bio.Kamli kaže da ne zna.Kundan vidi polomljene narukvice I pita je šta je tu radila.Uvrće joj ruku I zove njihovog oca.

Ganga je zabrinuta za Jagija. On dolazi kući.Ganga ga grli.Jagi pita šta se dešava.Ganga kaže da je bila zabrinuta.Jagi kaže da je išao u operacionu salu da operiše pacijenta.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *