Alija 87 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 87 epizoda

By  | 

Alija 87 epizoda

Prevod čitateljka Vivan 98. Hvala!

capture-20150509-212055Barkath informise sve o Aaliyinom stanju. Govori Fahadu da zovne doktora. Aaliya govori Zainu da se osjeca kao da je jela nesto kiselo. Zain kaze u redu i krene, a onda naglo stane i okrene se. Sokirano je pita da li je trudna. Doktorica pregleda Aaliyu. Pita je koliko dugo je u braku. Aaliya krene reci, al Zain je preduhitri i kaze 4 mjeseca. Pita doktoricu kakve to veze ima. Doktorica kaze da onda trebaju da urade test za trudnocu. Svi osim Nafise i Shaziye su srecni cuvsi to. Doktorica kaze da moze biti i da je uznemirila stomak sa necim,ali da prvo uradi test za trudnocu prije nego sto joj propise antibiotike. Citava porodica cestita Zainu i Aaliyi sto ce postati roditelji. Aaliya tuzno gleda u Zaina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ghulam srecno cestita Usmaanu sto ce postati djedovi. Usmaan cestita Zainu sto ce postati otac. Shabana i Soraiya se srecno zagrle. Usmaan govori Chand bibi da donese slatkise. Ona donosi. Srecno hrane jedni druge slatkisima,dok se Aaliya i Zain gledaju zabrinuto. Rizwan govori da ce biti musko,a Aayat zensko. Prepiru se. Zain i Aaliya se i dalje gledaju. Shaziya govori Nafisi da ne moze da vjeruje da je Aaliya trudna i da je Zain glumio da je ne voli. Nafisa kaze da ce Aaliya i njeno dijete zavladati kucom ako je test pozitivan. Shaziya joj govori da je za sve kriv njen brat,Rizwan. Da radi njega nije mogla izbaciti Aaliyu i ubaciti Gauhar. I da nije bilo Rizwana da bi Gauhar sad bila trudna. Prepiru se. A onda Shaziya ugleda Fahada i signalizira Nafisi. One se pocnu smjeskati i govore da su krenule u svetiliste da se mole za Aaliyu. Fahad im govori da prvo srede njihove razlike/ odnos i da onda idu u svetiliste.Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

94 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *