Alija 106. epizoda - Zain je ljubomoran na Zubaira!

Alija / Aaliya

Alija 106. epizoda – Zain je ljubomoran na Zubaira!

By  | 

capture-20150519-145602
capture-20150519-145727
capture-20150519-145708
capture-20150519-145817
capture-20150519-145848
capture-20150519-145933
capture-20150519-145951

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


‘Barkath’ govori Zainu da i ona takođe želi da ide na zabavu. Zubair kaže da je on pozvao. Zain se slaže da povede i Zubaira i ‘Barkath’ . Svi krenu na zabavu. Rizwan razmišlja da prizna ljubav Aayat. Aayat razmišlja da želi da se skoncentriše na posao i da će odbiti Rizwana. ‘Barkath’ razmišlja da su Zubair i Aaliya bliski i da će to biti razlog zbog kojeg će napraviti jaz između Zaina i Aaliye. Zain razmišlja da će priznati Aaliyi svoja osjećanja. Aaliya razmišlja da će sve što se dogodi na zabavi prihvatiti kao Božiju želju.
Svi stižu na mjesto gdje se održava zabava. Zain i Aaliya čestitaju Zainovom prijatelju i njegovoj djevojci Abhilashi. Z.prijatelj govori Aaliyi da je vidi prvi put i da je bio u SAD i kad se vratio počela je njegova ljubavna priča. (zagrli djevojku) Zain upita zašto je organizovao zabavu samo da kaže ‘volim te’. Prijatelj se našali da on (Zain) priča kao da još uvijek nije rekao Aaliyi ‘volim te’. Zain i Aaliya se pogledaju. Beintehaa muzika je u pozadini.
Zain upita prijatelja kad se planira oženiti. On odgovara da prvo uživaju pa će se vjenčati. Abhilasha kaže da se neki ljudi ne voli,ali se ipak vjenčaju.Zain i Aaliya seopet pogledaju. Beintehaa pjesma je u pozadini.Abhilasha ih pita da joj napokon kažu kad oni slave Dan ljubavi,svaki mjesec,svaku sedmicu ili svaki dan. Zain i Aaliya se opet pogledaju. I opet je Beintehaa pjesma u pozadini dok se njih dvoje gledaju. Zain im kaže da prvo oni ispričaju svoju ljubavnu priču. Prijatelj mu govori da krenu i da će im ispričati. Oni prikazuju prezentaciju,njihove zajedničke slike. Svi su srećni. Aaliya i Zain se opet pogledaju,prisjećajući se njihovih zajedničkih slika i trenutaka. Prijatelj kaže da je išao sa njom i prijateljima. I da mu je ona zaspala na ramenu. Zain se prisjeća kako mu je Aaliya zaspala na ramenu,a zatim u krilu. Zain i Aaliya se gledaju,smješeći. Dolazi Rizwan sa Aayat. Pozdravlja se sa prijateljem i Abhilashom i čestita im. Abhilasha pozdravi Aayat. Aayat se čudi što joj zna ime. Pita je da li je zna. Abhilasha govori da zna i da je Rizwan.. Zain je prekine i kaže da je on rekao da će ona doći sa Rizwanom . (namigne Rizwanu) Aaliya se nasmije i pita Aayat gdje je ‘Zubbu’. Zain se odmah uozbilji. Rizwan kaže da su Zubair i ‘ Barkath’ zajedno i da stižu. Aaliya srećno klimne glavo. Abhilasha uhvati Aaliyu i Aayat za ruke i zove ih da ih predstavi drugaricama. Odlaze. Aaliya kaže Aaliyi da je želi pitati nešto. Krene reći Rizwan međutim Aayat je prekine.Kaže joj da je ništa ne pita i da je Rizwan lud.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *