Elif od 53 do 56 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 53 do 56 epizode

By  | 

Elif od 53 do 56 epizode

53 Epizoda

Uprkos tome što se Zejnepin i Selimov odnos pogoršao, ne mogu a da ne misle jedno na drugog. Tugče koristi  svaku priliku koja joj se pruži da naudi Elif. Iako snosi posledice zbog toga, nema nameru odustati. Arzu sumnja da je osoba koja joj je ostavila poruku upravo Melih. Sa druge strane, Vejslel je ubeđen da to što ga policija traži deo je Arzinog plana. Novonastala situacija dovodi do smišljanja novih poteza na obe strane i iznenađujućih ponuda i preokreta.

 54 Epizoda

Kenan dolazi do novih podataka o Melek koji ga zaintrigiraju. Zejnepin i Selimov odnos se pogoršava. Vejsel živi u strahu zbog zločina za koji misli da je počinio. Melih duboko veruje da je njegova sestra živa i ulaže sve napore kako bi je pronašao. Podatak do kojeg dolazi daje odgovore na sva pitanja, a i razbuktava vatru osvete koja već dugi niz godina gori u njemu.

 55 Epizoda

I Selim i Zejnep su nesrećni zbog napetosti koja vlada između njih. Zejnep pokušava izgladiti svoj odnos sa Selimom. Dok se Melek trudi da izgradi novi život za sebe i Elif, Vejsel se suočava sa nečim što najmanje očekuje. Kenana veoma potresa susret sa Melek do kojeg je došlo nakon svih tih godina. Arzu ne može da shvati Kenanovu zamišljenost i misli da on igra neke igre. Nju izluđuje informacija koju je saznala od Elif. Melih dolazi do nekih podataka u vezi Kenanove prošlosti. Melek se nalazi na kraju puta kojim se Kenan odlučno zaputio. Da li će Kenan i Melek biti zajedno?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *