Alija 130. epizoda - Zubairu je ipak odobrena kaucija!

Alija / Aaliya

Alija 130. epizoda – Zubairu je ipak odobrena kaucija!

By  | 

capture-20150610-165101
capture-20150610-165337
capture-20150610-165525
capture-20150610-165705
capture-20150610-165617

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aaliya je u autu. Zove Badi phuphi ,pozdravi joj selam kao i ona njoj. Badi phuphi sjedi sa Ghulamom i Shabanom. Badi phuphi govori da ne želi da Zubairovom krivicom..Aaliya govori da ima novac za kauciju. Badi phuphi je upita odakle joj tolika suma novca. Aaliya kaže da joj je Zain lično dao taj novac. Badi phuphi je srećna dok je Ghulam i Shabana posmatraju znatiželjno i pomalo zabrinuto. Prekidaju razgovor. Shabana upita Badi phuphi šta je bilo. Ona odgovara da će Zubair biti oslobođen..Ghulam se nasmiješi. Međutim Badi phuphi nastavlja ‘Aaliya,naša Aaliya’ , pa se i Ghulam i Shabana uozbilje. Ona  ih informiše da će Aaliya platiti kauciju. A zatim ode. Shabana i Ghulam ostaju zabrinuti. Shabana se prisjeti Soraiyinih riječi i još više se zabrine. Ghulam joj govori da zna da je zabrinuta za Aaliyu. Shabana se pita kako će Soraiya reagovati na to.

Aaliya je i dalje u autu. Gleda na mobilnom telefonu njenu i Zainovu sliku i zahvaljuje mu se što je bio na njenoj strani. Kaže mu da ga voli. Poljubi sliku na telefonu. Prokomentariše da je sigurno na poslu.

Zain je u autu,vozi. Prisjeća se Soraiyinih riječi. A onda Aaliyinih riječi kako su im životi povezani i da neće uraditi ništa protiv njegove volje. Beintehaa muzika je u pozadini. Brie suze i opet se prisjeti Soraiyinih pa 0nda Aaliyinih riječi. Zvoni mu telefon,Aaliya ga zove. On uzima telefon,vidi poziv,ali se ne javlja. Aaliya ga zovne ponovo,Zain opet vidi njen poziv,ali se ne javlja. Aaliya se pita zašto se on ne javlja. A onda pomisli da je sigurno zauzet. Zain i dalje vozi.

U školi je u toku roditeljski sastanak. Učiteljica upita Zaru zar njen otac nije došao. Ona govori da je njen otac otišao u Delhi zbog važnog posla i da se neće vratiti za 10 dana. Rehan je već došao i čuo to. Iznenađen je Zarinim riječima. Pozdravi učiteljicu. Zara ga upita šta je bilo,zašto se vratio tako brzo. Rehan je očima upita o čemu ona to. Ona mu namigne pa on kaže zbunjeno mucajući kaže da je propustio let za Chennai. Učiteljica upita ‘Chennai’. Zara upita Rehana zar nije rekao da ide u Delhi. Rehan,sav zbunjen jedva izusti da je došlo do nesporazuma. On sjeda pored Zare. Učiteljica ga upita šta će mu  kaciga ako je išao na aerodrom. On se pokušava opravdati. Međutim dolazi Shaziya sa Saifom. Viče. Pita Saifa ko je to. Saif pokaže na Zaru. Shaziya vikne da je to ta djevojčica koja je polomila zub njenom sinu. Rehan upita Zaru očima da li je to istina. Ona klimne glavom za ‘da’. Shaziya pogleda u Rehana i prisjeti se kako je došao u njihovu kuću i predstavio se kao Zubairov advokat Rehan Khan. Prokomentariše da su Zarini roditelji unajmili advokata. Učiteljica joj kaže da je on Zarin otac. Shaziya počne grditi i njega.

 

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *