Kako da nazovem ovu ljubav – 93. (Maha) epizoda

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon/ Kako da nazovem ovu ljubav

Kako da nazovem ovu ljubav? – 93. (Maha) epizoda, 2. deo

By  | 

6

Prevod: Sonja. Hvala! 🙂

Arnav gura auto, Kushi sedi za volanom i daje instrukcije Arnavu kuda da gura (umesto da ona drzi pravac :D), izbacila je i ruku kroz prozor i navodi ga: “Levo, tako je sad malo desno, pravo, tako, tako…” – auto naravno krivuda po putu, ali Kushi i dalje izdaje Arnavu direktivu – “Levo, zar ti nisam rekla levo…”
Arnav se nervira, prestaje da gura auto, Kushi ga pita zbog cega je stao, da se nije umorio pa ne moze vise da gura? Kaze mu da mora jos malo izdrzati jer nisu jos uvek stigli do benzinske pumpe. Arnav je ocito iznerviran njenim brbljanjem, ne moze da veruje sta mu se desava, ipak nastavlja da gura auto. Ali cim je on nastavio sa guranjem Kushi je nastavila sa brbljanjem. Arnavu je ocigledno dosta, ponovo staje ali Kushi brblja i dalje i ne primecujuci da Arnav vise ne gura auto, sve dok nije dosao do nje. Arnav otvara vrata, kaze joj da auto gura sad ona (ocigledno shvativsi da ga Kushi zavitlava). Kushi je zadovoljna i kaze mu da mu je od pocetka to i savetovala, on da sedi u autu, ona da gura. Izlazi iz auta, promrmlja vise za sebe da joj nije jasno kako neko uopste moze gurati a da nije pojeo ni trunku secera i konacno ona preuzima Arnavovu ulogu, Arnav seda za volan. (nastavak na sled.str.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

72 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *