Sulejman velicanstveni 101 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 101 epizoda

By  | 

Barbosa odlazi u Manisu kod Mustafe.
Zumbul razgovara sa Rustemom,kaze mu da niko osim Sulejmana ne zna zasto je Barbosa otisao iznenada u Manisu.Rustem kaze da sigurno ima veze sa Mustafom,I njegovim susretom sa ambasadorom.Zumbul kaze da je Sultan veoma zabrinut.
Barbosa pocinje da prica Mustafi o smelosti Fernionanda I njegovom zahtevu.Mustafa pita,zato si dosao.Barbosa kaze,dosao sam sa naredjenem da te vodim u prestonicu.
Sulejman se seca Ibrahima I Mustafe kad je bio mali.Kao mali je zeleo da posrtane kralj,a Ibrahim ga savetovao da mora da nauci mnogo toga da ne bi pravio greske.Cuje se kucanje, Cihangir ulazi.Sulejman ga ne primecuje. Cihangir kaze cuo sam da dolazi moj brat.Sulejman kaze uskoro stize. Cihangir kaze da mu je mnogo nedostajao I da je zbog toga bas srecan.
Hatidze I Sah sede zajedno,razgovaraju I pitaju se zasto je Sulejman pozvao Mustafu da se vrati u prestonicu.

Hursev prica Rustemu,ima li vesti o Ambasadoru Lazi,jer je on umesan u ovaj problem.Rustem kaze da bi on to njega trebao da pita.Lazki se nije vratio u prerstonicu,pobegao je ili se nesto dogodilo.Oni se raspravljaju.Sulejman pasa kaze Hursem pasi da se smiri,nije potrebno da se svadjaju,pogotovo ne pred njim.Oni se izvinjavaju Velikom veziru.
Cincangin razgovara sa ocem,kaze da ce Mehmet ici u Sanjak,a on ostaje ovde.On nastavlja,brat mi kaze da ne budem tuzan,da mogu dag a posetim kad god zelim,mogu li tata.Ti isto podji,mozemo ici zajedno.Tebi ce naravno,isto nedostajati.Sulejman je zamisljen.Cihangir ga prekida iz misli I pita da li kad njegov brat ode,mogu da mu odlaze u obilazak.Sultan kaze naravno.Changir ga pita zasto je tuzan.Sulejman ga pita odakle mu to.Chainger kaze jer na tvoje lice nema osmeh.Sulejman ga grli I kaze d aide sada u svoju sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *