Kako da nazovem ovu ljubav? – 99. epizoda

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon/ Kako da nazovem ovu ljubav

Kako da nazovem ovu ljubav? – 99. epizoda

By  | 

1 2

Svi su zabrinuti što Šaši ne može lepo da kaže šta želi. Šijam je nervozan. Ulazi doktor u sobu, Kuši mu kaže da nešto nije u redu s njenim ocem. Doktor kaže Šašiju da kaže šta želi, pregleda ga. Šaši pokušava da kaže, ali uzalud, reči ne izlaze. Doktor im govori da je udar bio jak i da Šaši neće moći da priča neko vreme. Izgubio je moć govora, a i ostao je pola paralizovan. Ove četiri su očajne, dok Šijamu lakne. Šijam počne da drami kako to ne može biti istina, pravi se da je skrhan i da ne može to da podnese, te izlazi iz sobe. Pajal neutešno plače u Kušinom naručju, ova je moli da se kontroliše, ali i ona plače. Doktor ih zamoli da napuste sobu. One krenu. Kuši se na vratima još jednom okrene da pogleda oca. I Šaši nju gleda. Kuši se vrati do njega (ostali su izašli), pomiluje ga po obrazu i teši ga da će sve biti u redu. Poljubi mu ruku pa teška srca izađe i ona iz sobe. Šašiju klizi suza niz lice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš i Anđeli su u dnevnoj sobi, razgovaraju. Akaš kaže Anđeli da je Šaši loše, bio je u bolnici da ga vidi. Anđeli zove slugu, naređuje da spremi nešto hrane i rešena je da to odnese Kušinom ocu, hoće da ga poseti. Akaš joj kaže da će je on odvesti. Anđeli je tužna zbog cele situacije, kaže kako je Kuši puno toga učinila za njih, uvek je tu i svašta je pretrpela. Dolazi Mano, čula je ovo poslednje i podsmešljivo dodaje da Kuši jeste puno toga uradila, ali samo zbog toga što je plaćaju. Protivi se odlasku u bolnicu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

48 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *