Mukta kasni na Mitin mehendi!

Odbačena

Odbacena 30.01.2013. – Mukta kasni na Mitin mehendi!

By  | 

Mukta i ostali putnici se zale kondukteru zato sto ce kasniti. Mukta ga pita koliko ce trajati zamena gume, on odgovara da ce trajati koliko je potrebno, ima samo dve ruke.

U palati Bundelinih
Divja gleda na vrata i zabrinuta je. Surbhi joj prilazi i kaze kako to nije lepo (misleci na Muktu). Dolaze i Djogi, Icha i Nani.
Surbhi: “Kakav to bitan posao ima na ovako poseban dan? Trebalo je da je vec dosla do sada.”
Divja: “Ni ja ne razumem gde je.”
Nani: “Mora da je Mukta imala nesto vazno da obavi.”
Icha: “Tata, sada sam stvarno zabrinuta. Gde bi mogla biti?”
Djogi: “Trebalo bi da pocnemo sa mehendi ritualom. Ne mozemo vise cekati Muktu.”
Dolazi i Tapu do njih: “Proslo je 4-5 sati, gde je? Ona zna da je ovo bitna svecanost, vi ste je zvali i pricali sa njom, ja sam pricala sa njom, kako moze kasniti toliko? Tolika neodgovornost!”
Dolazi Gunvati: “Zasto se TI toliko cudis Tapasja? Kakva majka, takva cerka. Tradicija je kod cerki Thakurovih da prave probleme na vencanjima, zar ne, Tapasja?”
Nani: “Sacuvaj boze, Gunvati, prelazis s jedne teme na drugu.”
Vir prilazi Gunvati: “Majko, molim te, ako ne zelis da se pridruzis nasoj sreci, to je u redu.. Ali cemu ovaj sarkazam?”
Gunvati: “Zasto bih cutala? Secas se sta se desilo kad si se ti zenio? Sada se svega secas… Ali niti vidis, niti shvatas ko pravi prepreke za mehendi nase unuke. Ono sto je godinama unazad uradila Tapasja, sada to isto radi njena cerka.” Svi su sokirani.
Vir: “Prestani. Vidis samo lose stvari u ljudima. Prestani.”
Tapu place.
Umed je ljut: “Ne stavljaj otrov u srecu danas, Gunvati!”
Gunvati: “U redu, necu nista vise reci. Ali samo sacekajte i videcete, Tapasjina se cerka nece vratiti dok se mehendi moje unuke ne obavi!” Ona odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na putu:
Mukta sa jos nekim putnicima ulazi u drugi autobus koji je prolazio pored njih. Ona razmislja: “Sest je sati, ispraznio mi se telefon… Svi ce biti zabrinuti i ljuti na mene. Da li da pozajmim neciji telefon i da pozovem kuci? Ali sta da im kazem? Bice jako ljuti na mene.” Mukta i ostali putnici se zale kondukteru zato sto ce kasniti. Mukta ga pita koliko ce trajati zamena gume, on odgovara da ce trajati koliko je potrebno, ima samo dve ruke. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *