Odbacena 31.01.2013.

Odbačena

Odbacena 31.01.2013.

By  | 

Odbacena 31.01.2013.
Kuca Bundelinih je puna smeha i muzike. Rohini vodi Tapu da igraju. Svi ih gledaju, srecni su. Rohini zatim vodi i Surbhi da igraju, a Tapu dolazi po Divju. Divja se prvo buni, ali na kraju se pridruzuju i ona i Damini. Tapu tera Ichu da Miti uradi mehendi, ali ona odgovara da ne zna to da radi i da je Tapu vrlo dobra u tome. Tapu kaze da ce Miti tako lepo iscrtati ruke da, kada Vishnu bude video, nece hteti da ispusti njene ruke iz svojih ceo zivot. Tej se pita zasto Mukta nije dosla i nada se da ce stici uskoro. Nani takodje razmislja kako je Mukta trebalo da dodje do sad.

Mukta je jos uvek u autobusu, razmislja kako je Mitin mehendi vec poceo i pita se kako se ona spremila. Ona nije htela da joj unisti ceremoniju. Kaze kako se nada da ce joj mehendi biti divan i da ce onaj za koga bude iscrtala ruke biti dobra osoba.

Surbhi zove Akasha, kaze mu da se Mukta jos nije vratila. Akash kaze da je to dobro, i tamo (u Satara zatvoru) se razocarala, a cak ce i kuci biti tako docekana da ce se plasiti i da pomisli na njega.

Tapu radi Miti mehendi, svi su srecni gledajuci ih. Vir kaze Umedu kako bi bilo divno da je sada i Juvraj sa svojom sestrom. On mu odgovara da bog uzima sa jedne ruke, a drugoj daje, tako oni sada nisu liseni bar ove srece. Prilazi im Djogi i kaze Umedu da su njihove porodice ovih godina bile lisene i njihovog prijateljstva. Ali to je sada ostalo u proslosti. Oni se nasmeju i zagrle. Nani nije jasno sta je Tapu pa obasipa Miti tolikom ljubavlju, razmazice je. Tapu insistira da i Ichi uradi mehendi jer je ona mladina majka. Rohini i Divja takodje insistiraju na tome, pa Icha pristaje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *