Iffet 8 epizoda - Turske-Serije.Net

Iffet-nevinost

Iffet 8 epizoda

By  | 

Iffet 8 epizoda
Ahmet: „Da li sam ti zato dao ime Iffet ( nevinost ), da bi pogazila svoju nevinost i našu čast?“

Gospodin Ishan u tom kvartu kupuje kuću koju želi da pretvori u studio.Ishan prolazi tu i vidi da tuku Iffet, izlazi iz auta.Ishan je brani od Ahmeta, pomaže Iffet da ustane i odvodi je do svog auta.Ahmet viče na sav glas da mu ona više nije kćerka.

Nimet je ljuta na oca, govori mu da je njena sestra otišla i da je umalo mogao da je ubije.Govori mu da će i ona otići i da će on umreti sam.Ahmet se hvata za srce.

Iffet je u bolnici.Doktori govore da je dosta pretučena i da postoji rizik da postoje unutrašnja krvarenja.

Iffet:“Samo da je dete dobro.Trudna sam.“

Ishan obaveštava Saime da je Iffet u bolnicu.Saime odlazi u bolnicu i Ishan joj govori da je Iffet izgubila dete.Ishan govori Saime da Iffet može ostati u njihovoj kući.Saime mu zahvaljuje.Iffet se budi, saznaje da je izgubila bebu i u teškom je emotivnom stanju.Doziva Džemala i želi da ide iz bolnice.Džemal je na večeru sa majkom , Betul i njenim roditeljima.Fejaz ga zove i obaveštava ga da je Iffet izgubila dete, da je u mnogo lošem stanju i da odmah dodje.Džemal govori da neće doći.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *