Amar i Simar pronalaze Mohini, Sunandu i Prema!

Indijske Serije

Simar ( 1 280 ep. ) 05.09.2015. – Amar i Simar pronalaze Mohini, Sunandu i Prema!

By  | 

Simar ( 1 280 ep. ) 05.09.2015. – Amar i Simar pronalaze Mohini, Sunandu i Prema!

Rajiv ( čovek kojem se sin ‘izgubio’ ) je sa Sunandom, Mohini dođe.Oni razgovaraju o Rajivovom sinu, Mohini kaže da će naći njegovog sina, ali da on mora poći sa njom u njenu kuću i poneti sliku sina i neku odeću.Rajiv kaže da je spreman da ide bilo gde.
U Baradwaj kući, Simar i Amar čekaju poruku.
Poruka dođe, a i Pari dođe koja je spavala.

Ona se pita šta piše u poruci, krene u akciju, ona gurne sve koji su oko stola i krene da razbije krčage, ali ne uspe jer je Šailu spreči.Pari kaže da će sada videti, ona gurne Šailua i on padne na stol, ali na sreću Simar i Staramajka spase krčage.Pari bulji u njih, ali kaže da će se nakon tri dana sami razbiti.Sankalp i Šailu uhvate Pari, ona se opire, ali je ovi čvrsto drže.Simar i Amar moraju ići, pa odu.
Nakon nekog vremena, Simar i Amar su ispred kuće u kojoj se odvija molitva.U kući su Rajiv, Sunanda i Mohini.Molitva je u toku.

Amar kaže Simar da je Rajiv za njih ostavio otvorena vrata.On i Simar odu do prozora, vide da su Sunanda i Mohini zauzete molitvom, pa oni nečujno uđu u kuću.Odu u neku sobu, tamo je i Prem.Rajiv vidi Amara i Simar, Mohini tad stane sa molitvom i kaže rajivu da može ići, ona će nastaviti.Rajiv ode.Ali pre toga mu je Mohini zapretila da nikome nesme reći za nju.Amar i Simar uzmu sprejeve i prsnu ih po sobi u kojoj su Sunanda i Mohini.Sunanda počne da kašlje, Mohini prekine molitvu i pita je šta je bilo.Sunanda kaže da ne može da diše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


( NASTAVAK NA SLED.STR. )

 

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *