Mn 01.10.2015.,( 2015 epizoda), Harki pokušava da ubije Kamli! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 01.10.2015.,( 2015 epizoda), Harki pokušava da ubije Kamli!

By  | 

page 2

Harki pokušava da ubije Kamli!

Epizoda pocinje kako Kakuusa sedi na krevet I njegov sin je iznenadjen sto ga vidi takvog. Kaze da joj nece dati nikakav deo kada se deli imovina.Disa dolazi I kaze da ona ne zeli nikakv deo imovine. Jedan od njene brace pita za Nimboli.Disa kaze da je to Kundanova prva zena.

Akira je sokiran zbog Kundanovog hapsenja.Harki dolazi kod Akire I zove advokata da pridje.Akira kaze advokatu da mu pomogne da izadje iz zatvora.Advokat kaže da ne moze da mu pomogne.Kaze mu da je inspektor dao izjavu kako je on (Akira) podvalio Kishoru.Advokat kaže da pošto je Kundan maloletan biće poslat u popravni dom.Akira ga pita da traži kauciju zbog nedostatka dokaza jer snaja koja ga je prijavila nije tu da bi davala izjave.Inspektor mu kaze da je MLA Jagdis snimio Manglinu izjavu I da je to dovoljno da bi se Akira kaznio.Govori Akiri da prihvati svoj zlocin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akira pita Harki zasto se Kundan vratio kuci.Harki mu kaze da je dosao da je vidi, ali da ga je Kamli prijavila u policiju.Akira je sokiran I vice na Harki sto ga je sprecila da ubije Kamli.Harki place I izvinjava mu se, govori da je pogresila sto je zastitila Kamli.Akira joj kaze da ubije Kamli I osveti se.Harki gleda.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *