MN 18.10.2013,Gena predlaze da dovedu Gangu u Haveli - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 18.10.2013,Gena predlaze da dovedu Gangu u Haveli

By  | 

GangaNaslov//Gena predlaze da dovedu Gangu u Haveli

Epizoda pocinje gde se jucerasnja zavrsava.B kaze da mogu sve resiti mirnim putem,bez suda.Sanci ga prekida ne postoji veza izmedju dve porodice,o kakvom postovanju govoris.B pokusava da je smiri.Sanci kaze da je J prekinuo vezu I da ona zeli dag a tuzi zbog toga.Ira je podrzava,kaze da je Sanci u pravu I da oni samo zele da zastite sina.Sanci nastavlja,svi ste znali das am u bolnici,ali niko nije sprecio J da ozeni G.Daddu joj kaze da se smiri.B kaze,ja razumem Sancinu bol.B kaze,pokusaj na ovo da gledas drugacije,da je A na Sancino mesto I da je pokusala sebi da oduzme zivot,kako bi ti reagovao.Alok se izvinjava jer mora d aide,pre nego sto ode,on kaze,vidimo se na sudu B,on izvodi Sanci.B izgleda napeto,on ih pozdravlja I odlazi odatle.A place,tetka dolazi I grli je.
V je zabrinut za B,zasto ga jos nije zvao,gde je…B zove,V ga pita sta se dogadja tamo.B prica celu situaciju kod Sekarovih.B kaze oni zele samo osvetu.V je veoma ljut,ali se kontrolise.B kaze da samo Bog zna sta ce sutra biti na sudu.V kaze da J nije pocinio nikakav zlocin,zasto bi odgovarao…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *