Ek Tha Raja Ek Thi Rani (58.ep.) 13.10.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (58.ep.) 13.10.2015. – Gayatri ujede zmija, Rana ji sazna istinu i kaje se!

By  | 

1

Prevod: Jeca & Vivian

Gayatri uzme baklju i ide kroz šumu u kojoj se nalazi. Ona čuje divlje životinje kako zavijaju i uplaši se.
U palati, služavka dođe kod Raj Mate da je probudi. Kaže da je Gayatrin otac došao u palatu i želi da je vidi. Dugo je kucala Gayatri ali nije bilo odgovora. Raj Mata se zabrine, kaže služavki da se pobrine za Setha. Ona će dovesti Gayatri dole. Služavka pita Setha da li želi nešto, ali on kaže da samo želi da se vidi sa Gayatri.
Raj Mata kuca na vrata Gayatrine sobe, onda ih gurne. Vrata se odmah otvore. Zabrinuta je što Gayatri nije unutra.

U šumi, Gayatri gleda zmiju kako ide ka njoj. Ona vrišti jer je zmija napada. Zmija ju je ujela. Ona nastavi da doziva pomoć.
Seth čeka u sali, Raj Mata siđe dole. Sluge odu, Raj Mata pita otkud on. Seth kaže da se izvinjava što ih brine, Gayatrina majka je imala noćnu moru i zabrinuta je da li je Gayatri dobro. Raj Mata kaže da se snovi uvek slome, ali zidovi ove palate su tu dva veka. Seth kaže da samo želi da vidi lice svoje ćerke. Raj Mata se složi i kaže da će on biti odgovoran za buđenje Rana ji-a i Gayatri. Ona kaže slugama da odvedu Setha u Rana ji-evu sobu. Seth se izvini i kaže da će on reći Gayatrinoj majci da je Gayatri dobro, to nije potrebno. Raj Mata naredi slugama da nađu Gayatri gde god i da je dovedu njoj. Gayatri zaveže sari oko mesta gde ju je zmija ujela, ona i dalje čuje divlje životinje i razmišlja kako će morati da provede tu noć tu. Njena noga je boli i ona se onesvesti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

36 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *