Ishq Ka Rang Safed (53. ep.) 09.10.2015. - Tulsi krade zlato,sipa lijek u hranu udovica!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (53. ep.) 09.10.2015. – Tulsi krade zlato,sipa lijek u hranu udovica!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (53. ep.) 09.10.2015. – Tulsi krade zlato,sipa lijek u hranu udovica!
Prevod: Nina. Hvala! 😀
Epizoda pocinje sa Dulaari koja je zabrinuta zbog Dhaani.Dhaani joj kaze da nije upala u neku nevolju i da je dala dobru lekciju Phool Chand panditu.Kaze da one mogu ici svuda bez ikakvih oklevanja sada.Dulaari je grdi.Badi Amma dolazi i tapse zbog brzog suocavanja sa zlom i to sa velikom snagom.Kaze da je ponosna na nju.Potom je pita ko ju je motivisao da nauci Phool Chanda lekciju.Dhaani se seti kako joj je Viplav rekao da da lekciju Phool Chandu.On dolazi tu i kaze da je kupio slatkise za sve.Daje ih Badi Ammi i Nani.Kaze da su svi u hramu ponosni na Dhaani i da je podrzavaju.Viplav gleda u Dhaani smeseci se.Tulsi dodje i pita Dhaani gde je bila.Viplav joj kaze da postavlja pitanja kao da je njena mama.Kaze da ju je video sa nekom zenom.Tulsi misli kako je Viplav sigurno video nju sa njenim partnerom i laze da je ta zena imala veze sa njenim muzem.Ulazi unutra i radi na planu koji ima na papiru,slika ga i salje nekome.Kaze toj osobi da ce sutra prodati idol i nakit.Kaze joj da bude pazljiva jer se moze desiti da budu primorane da promene plan u zadnjem trenutku.Kaze da ce doci do hrama skrivenim putem i kaze toj osobi da bude tamo spremna.Dhaani dolazi i kuca na njena vrata.Tulsi sakrije svoj plan u torbu.Dhaani kaze da je kupila aarti za nju. Tulsi gleda u njenu torbu,nakit viri iz nje.Dhaani joj kaze da pridrzi tanjir.Tulsi ispusti namerno tanjir da odvuce Dhaaninu paznju sa torbe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *