H2O - 68. epizoda!

Australijske serije

H2O – 68. epizoda!

By  | 

1H2O – 68. epizoda!

Prevod:Amra.Hvala! 🙂

Bella,Cleo i Will traže Rikki po školi i shvate da ih ona počinje da izbjegava.Bella se sjeti da nisu išle na Mako pa odu.Zovu Rikki,ali izgleda da nije tu pa odu,ali sa njihovim odlaskom,Rikki izađe iz ”hodnika” špilje.Bella i Cleo govore Willu da je ne mogu naći i da ona ne želi da razgovara sa njima pa joj svi skupa odluče dati malo vremena.Rikki se odmara u bazenu i opušta ne misleći ni na što. Cleo stiže kući i vidi Sam i Ryana kako sjede u kuhinji.Ryan želi da razgovara sa njom os tijeni,ali ona mu slaže da ju je vratila školii.Ryan je iznenadi odgovorom da je on zvao školu da bi ispitao stijenu,ali su mu rekli da nemaju nikakav projekt.Cleo se pozdravi sa njim i kaže mu da ide sa prijateljima vani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kim mu priđe i kaže da je Cleo čudakinja i da po cijeli dan provodi na Makou sa prijateljima i da ne zna šta im je zanimljivo u prašumi,komarcima i stijenama te oda Ryanu ključnu riječ i on ode negdje.Rikki krene kući te čuje neki čamac u blizini Makoa.Vidi Ryana kako pristaje uz obalu.On mjeri magnetizam na Makou i dolazi do zapanjujućih rezultata.Rikki ga vidi i odmah ode da kaže sotalima i napadne Cleo.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *