Ishq Ka Rang Safed (70. ep.) 29.10.2015. - Dhaani postupi ispravno sjetivši se Viplavovih riječi!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (70. ep.) 29.10.2015. – Dhaani postupi ispravno sjetivši se Viplavovih riječi!

By  | 

Collage

Ishq Ka Rang Safed (70. ep.) 29.10.2015. – Dhaani postupi ispravno sjetivši se Viplavovih riječi!
Epizoda počinje sa Badi Ammom koja pita Dhaani da li je vidjela njene naočare. Raj Lakshmi je upita zašto oslovljava Dhaani sa ‘Suwarna’. Jhumki dolazi noseći naočare i upita da li je vidjela njene naočare. Svi se smiju. Dulaari govori da je i Dhaani bila nevaljala u djetinjstvu.
Dasharath govori Kanak da je Viplav otišao da vidi udovice,on nije mogao donijeti pomjenu u njihov život,ali su one njega potpuno promijenile. Kanak govori da trebaju nešto da učine prije nego Ashram postane njegova tazbina. Viplav dolazi u Ashram prerušen u ‘sadhu (Sveti čovjek,sveštenik,guru,mudrac…) ‘ i kaže Raj Lakshmi da ona može postati velika plesačica u Banarasu. Raj Lakshmi ga smjesti i poziva ostale žene. Viplav zaustavi Badi Ammu da se ne saginje jer ima bol u koljenima. Potom veli Dulaari da ona izgleda zabrinuta za svoju kćerku. Potom joj kaže da se ne brine jer je njena kćerka hrabra ,malo tvrdoglava i egoistična.
Dulaari zove Dhaani,govori joj da uzme njegove blagoslove. Viplav je blagoslovi i kaže da je ona navikla da upravlja svima. Upita je da to ne čini ,potom kaže da taj Ashram ima  ‘Shaani’ efekat,tako da mora da uradi Puju (Da očisti Ashram od zlih duhova i sl. ). Veli da treba 1 0000 rupija za Puju. Dulaari govori da one nemaju taj novac. Dhaani upita koja je garancija da će ‘Shaani’ efekat otići iz njihovog Ashrama. Viplav kaže da ona sumnja u njegova sposobnosti i proklinje je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *