Ek Tha Raja Ek Thi Rani - 29.10.2015. - 70. epizoda!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani – 29.10.2015. – 70. epizoda!

By  | 

Collage

Ek Tha Raja Ek Thi Rani – 29.10.2015. – 70. epizoda!
Rana ji je u hodniku,Gayatri dođe tu i pita ga da razgovaraju. On joj odgovori da uđe u sobu. Gayatri je ljuta,žali se kako neko može da joj dira stvari u palati,to čak nije mogla podnositi ni u kući svojih roditelja. Rana ji klekne. Gayatri ga upita šta to radi. On veli da je on krivac,može ga kazniti kako god želi. Doda da joj je obećao da će od danas sve što je njegovo biti i njeno. Pokaže joj dekorisan toaletni stočić,kaže da će ta soba takođe biti dijeljena. Gayatri uzme štap iz njegovih ruka i spriječi Rana ji-a  da se ustane,kaže da on treba biti kažnjen jer joj nije rekao to ranije tako da mora izaći iz sobe dok je ona ne dekoriše po svojoj volji. Rana ji prihvata naređenje i izađe iz sobe. Gayatri zatvori vrata,ali se oboje smiju jedno drugom. Rana ji ode. Žena pod velom stoji u blizini.
Laksh otvara sanduk,Swarna se ustaje. On joj kaže da joj je donio jelo,viče na nju da jede. Ona odbija. Laksh veli da je zaboravio,kako ona može jesti danas kad posti za njegov dug život. Veli da je ona jako dobra,nakon toliko toga zapamtila je taj dan. Doda da joj mora prvo prekinuti post. Ode da uspe vode. Sipa vodu u čašu kada ga Swarna udari štapom po glavi. Ona plače i istrči iz sobe.
Gayatri ukrašava sobu,Rana ji kuca na vrata. Upita je da li može sada ući unutra. Gayatri ga pozove unutra,upita ga kako njihova soba izgleda. Rana ji veli da je ona sve promijenila,gdje će sad naći svoje stvari. Gayatri govori da on dijeli sobu sa njom,daće mu sve što želi,ne samo iz sobe već sve iz života. Zabrani mu da sjedi na lijevoj strani kreveta jer ona još od djetinjstva ne može zaspati ako ne gleda mjesec kroz prozor. Rana ji veli da mu je upravo obećala sve u životu ,on želi da sjedi sa lijeve strane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

89 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *