Simar ( 1 332. ep. ) 04.11.2015. - Staramajka, Đanvi, Sudžata, Pari i Kuši će ići u hram!

Indijske Serije

Simar ( 1 332. ep. ) 04.11.2015. – Staramajka, Đanvi, Sudžata, Pari i Kuši će ići u hram!

By  | 

1Simar ( 1 332. ep. ) 04.11.2015. – Staramajka, Đanvi, Sudžata, Pari i Kuši će ići u hram! 

Sid kaže da će saznati najsigurniji put do hrama, Kuši dođe uhram uznemirena i kaže svima da Prem nije u svojoj sobi.Sid je pita kako nije.Ona kaže da je on sa Indravati, svi su šokirani.Ona im sve ispriča.Staramajka kaže da se to ne može desiti, Sid kaže da je ona u pravu, Prem je ostavio krčag i otišao.

Staramajka kaže da moraju da ga zaustave.Prema nema, Kuši kaže da je bio ispred kuće.Sid kaže da su zakasnili.Staramajka kaže ne.Pita šta je Prem uradio.Sid kaže da je to uradio sa spase Simar.Simar bi uradila isto.Indravati i Prem ulaze u palazi, ona mu kaže da je tu sve počelo, ona je plesala za njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


A Simar ih je razdvojila, njihova ljubavna priča je ostala nepotpuna zbog nje.Prem kaže da to nije istina, on je voleo Simar, a ne nju.Indravati mu kaže da ga voli više nego Simar, Prem je pita da li zna šta je ljubav.Simar i on su se voleli i danas se vole, Indravati ih je razdvojila i nikada neće biti srećna.Sada neka vrati Roli i Simar ili će otići.Indravati doziva vešticu,, ona se pojavi.Indravati kaže da će ona uraditi nešto što niko ne bi, radi to za svoju ljubav.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

 

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *