Anamika 89.epizoda – Rano i Jeet se vraćaju kući! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 89.epizoda – Rano i Jeet se vraćaju kući!

By  | 

0
Rano i Jeet se vraćaju kući!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!:D

Jeet i Rano odlaze kući i opaze igračicu koja podiže veo i govori im da nije mogla stići na vreme. Jeet je zbunjen, pita se ko je onda bila ona plesačica, a Rano biva ljubomorna.
Saluja porodica čeka da dođu Rano i Jeeta. Biji i dalje nije sretna.

Rano se izvinjava svojoj majci. Bebe pita koje je iznenađenje, i Jeet im saopšti da su se on i Rano venčali. Porodica je šokirana.

Na drugoj strani, Anamika je u svojoj kući. Besna je i kaže da je Jeet samo njen. Senka – Chandralekha joj govori da je to istina i mora je prihvatiti.

Bebe dolazi sebi posle šoka i pita porodicu da blagoslove Jeeta i Rano. Jasleen se sprema za Greh Pravesh.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Chandralekha kaže Anamiki da ne može dobiti Jeeta čak iako ostavi moći veštice, jer je Rano prepreka na njihovom (Jeetovom i Anamikinom) putu i ima blagoslove Boga uz sebe. Anamika je zbunjena, ne zna šta da radi. Chandralekha joj kaže da vrlo dobro zna šta treba da uradi.

Rano i Jeet ulaze u kuću i uzimaju blagoslov od Mata Rani. Biji napušta kuću govoreći da je niko ne razume. I sada kada se Jeet oženio, ona srećno odlazi. Dodaje da nije osećala neprijateljstvo prema nikome u kući, samo je bila zabrinuta. I sada ona samo želi da se u Jeetovom životu ne desi ono čega se ona plašila i da Rano i on budu zauvek srećni.

Bebe pita Jeeta i Rano da kažu kako su se venčali. Cela porodica uživa slušajući priču.

Najava: Anamika je sa Chandralekhom. Chandralekha joj kaže: ” Sada kada imamo Rano-inu kosu, znaš šta trebaš da uradiš.”
Obe se smeju sa zlobnim izrazom lica.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *