Anamika 91.epizoda – Požar u Saluja kući! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 91.epizoda – Požar u Saluja kući!

By  | 

rano

 Požar u Saluja kući!

Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!:)

Anamika nastavaljem sa ‘jadoo tona – vračanje’ dok se u Saluja kući odvija pooja/molitva.

Rano krene da stavi kokos blizu havam kund -svete vatre kako bi završila sve rituale. Međutim, kokos joj ispadne i havan kund padne te se zapali ceo mandir. Rano pokušava da ugasi vatru, ali umesto vode baci maslo u vatru. Hram je zatvoren sve dok se ne mandir Mata Rani ne zameni sa odgovarajućim ritualima. Anamika se smeje jer je uspela u njenoj crnoj magiji i uspešno je otklonila zaštiti boginje od Jeetove kuće.

Rano je tužna zbog nesreće, ali Bebe pokušava da je oraspoloži govoreći da je to bila nesreća. Rano krene da se spremi kad začuje ženski plač, izađe napolje i ugleda misterioznu ženu leđima joj okrenutu. Žena je pita za pomoć i Rano pristaje da joj pomogne.
Sapnaji dolazi i uvede Rano untra rekavši joj da je ona nova mlada/nevesta i ne bi trebala da razgovara sa nepoznatim ljudima. Ta nepoznata žena je zapravo Anamika koja je srećna jer je Rano pristala da joj pomogne slobodnom voljom. Kaže da je Rano napravila ogromnu grešku verujući strancu poput nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Stražar je poslat od strane Jeetove mame da da novac ženi koja je stajala napolje (Anamiki). Kad izađe, stražar ne pronalazi nikog i zadrži novac za sebe.

Mukdihkai ceremonija treba da počne. Jeet i njegovi prijatelji žele da gledaju, ali ih Rano taktično otera napolje.

Sapnaji govori Pratapu da je zabrinuta zbog niza loših nesreća koje se dešavaju porodici. Ona moli Mata Rani da zaštiti da njenu porodicu ne zadese nepogode.

Anamika je ispred Saluja kuće. Otvara kapiju.

Najava: Anamika je unutar kuće i preteći hoda ka uplašenoj Rano.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *