Simar ( 1 439. ep. ) 28.12.2015. - Prem je na ivici smrti! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar ( 1 439. ep. ) 28.12.2015. – Prem je na ivici smrti!

By  | 

1Simar ( 1 439. ep. ) 28.12.2015. – Prem je na ivici smrti!

Prevod:Anabela.Hvala! 😀

Prem kaze Simar: “Znam da me sada najvise trebas, ali cu se brzo vratiti. Secas li se kako sam ti ja obukao ovaj veo na dan naseg vencanja? Izgledala si predivno u njoj.” Gayatri misli u sebi: “Ja pokusavam da otklonim sve bracne simbole, kako bi Simar izgubila svoj smisao, a ovaj joj opet daje tracak nade.” Prem krene, Gayatri gleda u zlu Simar, pocne da baja i veo iz njenih ruku padne pravo na svecu koja se nalazi na podu. Zla i dobra Simar vrisnu, svi su sokirani. Prem se brzo vrati i uzima je iz vatre, ali je prilicno izgorela. Dobra Simar prokomentarise da je izgorela i njena poslednja nada. Staramajka je zgranuta jer je izgoreo bracni simbol. Gayatri: “Zato sam vam rekla da trebamo udaljiti sve njene bracne simbole.” Roli uzme veo od Prema, i veli mu da donese zlatnik.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prem zahvali Gayatri jer pomaze Simar, on napusti kucu. Dobra Simar vice, moli ga da ostane, zla Simar i Gayatri se pogledaju zlobno. U kucu ulaze zene iz Gayatrinog ashrama (to su zapravo Gayatrine-Pataline vestice). Gayatri ih pozdravi, kaze svima da su to njene preostale koleginice iz ashrama. Pomocice im u toku pooje “Shudhi Karn”. Staramajka im pozeli dobro doslicu. Gayatri zapocne pooju, zapali vatru za potrebe pooje. Kaze da ce prvo staviti Simar “Haldi” koji je spremio Prem, a zatim joj naneti i mleko, onda ce Simar postati cista u srcu i telu. Ona zatrazi mleko, Roli joj ga donese. Roli: “Donela sam mleko, da pomesam “Haldi” u njega?” Gayatri: “Prvo cu morati da izgovorim nekoliko mantri, nakon toga cu ja pomesati “Haldi” i mleko, to je tradicija te pooje.” Roli se slozi, ode na stranu. Gayatri razmislja u sebi kako to nece biti mleko, vec njen zuti prah.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *