Paramparca 33 epizoda,Džansu želi da živi sa Ozkanom! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Paramparca 33 epizoda,Džansu želi da živi sa Ozkanom!

By  | 

pageDžansu želi da živi sa Ozkanom!

Džandan dolazi kod Dilare i izvinjava joj se lažno.Ozkan izlazi iz bolnice. Ozan se suprostavlja ocu zbog Gulseren.Dilara krivi Gulseren da joj odgovara što je Hazal u stanju u kom se nalazi i da je zbog toga izvela Hazal ranije sa terapije.Govori joj da će tako što duže ostati u vilu.Dilara vredja Gulseren.Džihan dolazi i pita o čemu se radi.Dilara govori Gulseren da ako ima i malo ponosa napusti njenu kuću.Gulseren kreće ka vratima.Džihan ide za njom.Hazal dolazi i moli je da ne ide dok se ne oporavi.

Dilara je ljuta i želi da napusti kuću.Govori Džihanu da je prisustvo te žene povredjuje.Džihan joj se izvinjava, kaže da je mislio samo na Hazal i da je trebao da nadje drugo rešenje.Otvoreno joj govori da Gulseren nije njegova ljubavnica, ali je zato žena koju voli.Džihan joj se izvinjava što se zaljubio u tim godinama i time je povredio.Dilara uzima tašnu i bez reči povredjena odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harun pita Džandan da li je ona postavila bombu pod automobil Džihana bez njegove naredbe.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *